2016. február 20., szombat

Újabb információk az iPhone 5se-ről és az iPad Air 3-ról

Az iPad Air 3-ról továbbra is csak hardver specifikációkat hallani, és úgy tűnik, hogy a készülék nem fog hatalmas design-váltáson átesni, szokásosan vékonyabb házat, jobb kamerát és erősebb processzort jósolnak, mint az iPhone 5se-nél.
Az iPad Air 3 megkaphatja a legújabb, jelenleg csak az iPad Pro-ban elérhető A9X processzort, ez a processzor szinte már az asztali gépek teljesítményére képes. Ha azt vesszük, hogy még egy akkora kijelzőt sem kell meghajtania az A9X-nek, mint az iPad Pro, akkor bizony brutális sebességre lehet majd képes az iPad Air 3.
A Bloomberg forrásai szerint az iPhone 5se-re sem lehet majd panaszunk, mert egyre jobban beigazolódni látszódik, hogy itt is az aktuális szériát, az A9-et kapja majd meg a kisebb készülék. Ez azt jelenti, hogy komoly sebességnövekedést kapunk majd, ami azt jelenti, hogy az iPhone 5se készülékkel rendelkezőknek sem kell majd szégyenkezniük. Általában az esemény előtt 1-2 héttel kapják meg az újságírók a meghívókat, így erre még várnunk kell sajnos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése