2016. február 28., vasárnap

Lehet, hogy tavasszal “iPad Pro mini” érkezik majd

Az eddigi információk alapján a tavaszi eseményen egy új iPadet is bejelent majd az Apple. Eddig arról volt szó, hogy ez egy iPad Air 3 lesz, most azonban változott a helyzet.

Nem az iPad Air vonalát erősítheti az újabb iPad, hanem a Pro vonalat, ami azt jelenti, hogy egy kisebb iPad Pro érkezhet. Ez a készülék 9.7 colos lehet, tehát a jelenlegi iPad Air méretével egyezne meg. Az “iPad Pro mini” (mi neveztük csak így el!) megkapná a jelenlegi iPad Pro A9X-es processzorát, és elképzelhető, hogy rendelkezne Smart Connectorral, amivel ugye jelenleg is csatlakoztatjuk a speciális billentyűzetet.
Természetesen Apple Pencil támogatást is kapna, tehát nagyjából mindazt tudná, mint a nagyobb testvére – csak mindezt kicsiben. Ezzel megegyezően az iPad Air termékvonalat megszüntetné az Apple, és Pro néven vinné tovább azt.
Az A9X-nek hála ez a kisebb Pro sebességben egy 13-as Apple laptoppal vetekedne, így nem lenne panasz arra, hogy a készülék mennyire gyors, és adott esetben kiválthatja a hordozható laptopot is, ha valaki nem használja ki azt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése