2016. február 8., hétfő

Jailbreakelhető még az iOS 9.3 beta is

Minden egyes olyan iOS-verzió megjelenése után, amely épp bezárja az aktuális jailbreak által kihasznált hibát, óhatatlanul megjelennek azok, akik az ismert jailbreakes fejlesztőknél kezdenek el kuncsorogni az újabb verzióhoz való jailbreakért.

A legtöbb fejlesztő persze egyszerűen figyelmen kívül hagyja az ilyen türelmetlen – időnként már magukból is teljesen kivetkőzött – emberek követelőzéseit, és majd kiadja a jailbreaket, amikor kiadja. Aztán vannak azok, akik csak azért készítenek egy videót, hogy megmutathassák, ők is meg tudták csinálni a jailbreaket, még akár az új verzióhoz is – és hogy mindenki orra alá dörgölhessék, hogy ettől függetlenül nem fogják azt kiadni.
Épp az ilyenek miatt nincs is igazán értelme írni az ilyen videókról, hiszen valódi hasznuk legtöbbször nincs, mert nem jelennek meg. Ugyanakkor egy dolog mégis biztos ezeknek köszönhetően: ha egy valakinek már sikerült megcsinálni, akkor az újabb iOS-verzióban is van kihasználható hiba, tehát arra előbb vagy utóbb elérhető lesz egy kiadott jailbreak is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése