2016. február 3., szerda

Márciusi Apple esemény – iPhone 5se, Apple Watch, iPad Air 3?

Ez a dátum számunkra is igencsak valósnak tűnik, többek között azért is, mert utóbbi időkben rengeteg egybehangzó pletyka érkezett, és az elmúlt években szinte mindig volt tavaszi Apple esemény. Kérdés, mit mutathat be az Apple?
Várhatóan három termékkategóriában kapunk majd új készülékeket, kiegészítőket. Az első, és talán sokak számára legfontosabb az iPhone. Mindenki egy 4 colos készülékre számít, tehát iPhone 5/5s méretre. Paramétereit tekintve egy iPhone 6 vagy 6s belsőt képzeljünk el, tehát megfelelő sebességet, jó kamerát és esetleg hasonló külsőt. Ezzel kapcsolatban rengeteg, egymásnak ellentmondó pletyka van, tehát nem tudhatjuk, milyen lesz az iPhone 5se-re keresztelt új készülék – ha az Apple tényleg tervez ilyet.
Külföldi oldalak szerint az Apple Watch is frissülni fog, esetleg hardveresen, de leginkább csak új szíj, töltő, kiegészítők érkezhetnek hozzá. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy nem fog jönni új hardver, tehát Apple Watch 2-re nem számítunk. Magyarországon alig pár napja forgalmazza csak az Apple a készüléket, a pletykák szerint Izraelben pedig jövő héten startolhat el. Valamikor ősszel számíthatunk frissítésre, ami hozzánk szokásosan majd csak később, télen érkezhet meg.
Az Apple az iPad termékpalettáját is frissítheti. Itt az iPad Air 3 lehet a befutó, de ezzel kapcsolatban még nem sok információt, pletykát tudtunk meg. Eddig csak tokokkal találkoztunk, amikre egyáltalán nem lehet alapozni, mint biztos forrás, szóval ez teljesen nyitott egyelőre. Véleményünk szerint azért elképzelhető, hogy az Apple bemutat egy új iPad Air-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése