2016. február 19., péntek

Az Apple Music és a Sonos rendszer

Az Apple és a Sonos már régóta együtt dolgoznak, hogy a felhasználóknak a lehető legkényelmesebb, legjobb zenei szolgáltatást nyújtsák.

A Sonos termékek hazánkban nem igazán elterjedtek, azonban különföldön, például az USA-ban rengetegen erről hallgatnak zenét. A Sonos maga egy multiroom hangrendszer, ami azt jelenti, hogy akár minden szobába rakhatunk 1-1 kompakt kis hangfalat, és ezzel bárhol elérhetjük zenéinket. Mindemellett pedig a szolgáltatások sokasága, és támogatottsága az, ami a Sonos-t kiemeli a vetélytársak közül.
Még december elején várt elérhetővé az Apple Music a Sonos rendszerre, de egy ideig csak béta állapotban lehetett használni és olykor problémák is voltak vele. Most már azonban teljes egészében használhatjuk, csupán csatlakozni kell az Apple szolgáltatásához a Sonos alkalmazáson keresztül.
Az AirPlay mellett a Sonos rendszere azért zseniális, mert csak egyetlen eszközt kell rákötni a routerre, a többi mind vezeték nélkül csatlakozik egymáshoz egy saját hálózaton. Ez azért fontos, mert semmi sem zavarja a zenét, és a háttérben is használhatjuk azt a rengeteg szolgáltatást, amit a Sonos kínál.
Az Apple Music szolgáltatás hozzáadása után azonnal hallgathatjuk a kedvenc számainkat. Nem kell letölteni, nem kell beállítani semmit. Akár ébresztőként is hozzáadhatjuk az Apple Music-ot, így zenére is kelhetünk. A Sonos iPhone alkalmazásából bármikor irányíthatjuk a hangfalakat és válthatunk zenét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése