2016. február 24., szerda

Új Apple Watch kombináció a láthatáron

Már most egy több mint 30 féle Apple Watch típusból választhatunk, legalábbis ha azt vesszük, hogy hány féle szíj és óra kombináció van.
Ezeket az Apple folyamatosan bővíti, például nemrég jelent meg a fekete Milanese Loop, és most egy újabb típus–szíj kombináció lett véletlen látható egy külföldi APR-ben.
A fenti kép jobb oldalán látható egy fekete rozsdamentes acél típus modern szíjjal. Ilyen kombináció egyelőre nem érhető el az Apple kínálatában. Ez persze nem újdonság, mivel az Apple Watch megjelenésekor a fekete rozsdamentes acél kizárólag a fekete Link Bracelet fém szíjjal volt kapható, ezután lett egy olcsóbb fekete sport szíjas változat, végül pedig úgy látszik, hogy egy modern szíjas típust is bevezet az Apple.
A modern szíjak elég drágák az Apple kínálatában, itthon 97.990Ft-ba kerül a fenti szíj, és csak 38mm-es változatban kapható. Szerintem továbbra is a fekete sport változat a legelterjedtebb, a fekete Link Bracelet sajnos még elég drága típus az Apple órái közül. Mindenesetre jól látható, hogy számíthatunk néhány újdonságra az órák terén is az Apple tavaszi eseményén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése