2016. február 23., kedd

A divat és az Apple kapcsolata Jony Ive és Tim Cook megfogalmazásában

Az elmúlt évek során az Apple és a divat vitathatatlanul összefonódott. Az első iPhone megjelenésekor még csupán a technológiai újdonságokon volt a fókusz, manapság viszont egyre nagyobb hangsúly kerül az Apple termékeinek divatos mivoltára. Ezt mi sem szemléltetheti jobban, mint az egyre több formában és színben pompázó iPhone kínálat, valamint az elmúlt év szenzációja, az Apple Watch.
Az Apple okosórája a temérdek funkcionalitás mellett elsősorban divatos kiegészítőnek szánt technikai vívmány, mely egyszerre ötvözi a modern technológiákat és a kifinomult elegenciát. A Vouge cikkírója ezen analógián elindulva töltött el egy délelőttöt Tim Cook és Jony Ive társaságában, és érvelték meg az Apple tagadhatatlan jelenlétét a mai divatszakmában.
A kiinduló helyszín mi más is lehetne, ha nem az új Apple Campus építkezésésének helyszíne, ahol Cook-ék közösen csodálkoznak rá az építkezés során felhalmozott hatalmas földpiramis mellett a lassacskán végleges testet öltő űrhajó-szerű építményre.
Nehéz megmondani, melyik nyújt szebb látványt: az épület vagy a hatalmas halom föld.
– jegyzi meg Tim Cook széles mosollyal arcán, miközben a háttérben neonsárga mellényben, a Campuson serényen dolgozó munkásokat figyelhetjük meg, ahogy életet adnak a világ első legzöldebb építményének a Szilícium-völgyben. Itt ugyanis nem vész majd kárba egy talpalattnyi föld sem: az építkezés befejeztével táptalajként fog szolgálni közel hétezer frissen ültetett fának, melyek köszönetképpen a kampuszban dolgozók szellemi munkáját fogják elősegíteni grandiózus látványukkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése