2016. február 3., szerda

iSzervizPont – ajándék üvegfólia minden iPhone kijelző csere mellé

Épp a minap konstatáltam, hogy valahogy a 6s-em kijelzőjén több karc van így közel 4 hónap használat után, mint az összes eddigi iPhone-omon volt. A szervizben az új akción tanakodtunk, amikor megláttuk a karcokat, így gyorsan el is határoztuk, hogy csináljunk egy egyszerű, de annál hasznosabb akciót.

Az Apple folyamatosan törekszik arra, hogy a készülékei nemcsak szépek, hanem strapabírók is legyenek, így többek közt az iPhone üvegén is állandóan javítanak, illetve a 6s széria esetén az alumínium készülékház is új ötvözetből készült, hogy ellenállóbb legyen. Jómagam nem vagyok egy nagy fólia-hívő, főleg a 6-os széria óta, főként a kerekített szélek és az Olloclip napi szintű használata miatt, de azt be kell látni, hogy egy jó fólia sok kellemetlenségtől meg tudja óvni készülékünket.
Az utóbbi években, aki igazán komolyan vette a fólia témát, az nem a műanyag, hanem az üvegfóliákat választotta. Az üveg noha vastagabb, mint a műanyag, viszont nem csak a karcok ellenvéd, hanem durva esés esetén az törik be a kijelző üvege helyett – és hát mi már csak tudjuk, hogy nem mindegy, hogy pár ezerért veszel-e egy új fóliát vagy több tízezerért egy új kijelzőt (utóbbi ráadásul a hivatalos garanciát is érvénytelenítheti).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése