2016. április 12., kedd

Nearones – Ismerj meg új arcokat

Nap, mint nap tucatjával találkozunk olyan emberekkel, akikkel rengeteg közös dolog lehet bennünk, de mégis úgy érezzük, új kapcsolatokat, új barátokat találni nagyon nehéz.

A jelenleg felkapott ismerkedős appok nagy része a jó öreg szeret/nem szeret modellre épül, ami egy idő után már elég unalmas, ráadásul az igazán hasznos funkciók leginkább fizetősek. A magyar fejlesztésű Nearones app egy másik oldaláról közelítette meg a kérdést, játékos formában segít új arcokat megismerni a városban, ráadásul teljesen ingyenes.
A Nearones nem más, mint egy gyors és vidám játék, mely segítségével böngészheted a közeledben tartózkodó felhasználókat. Mindössze annyit kell tenned, hogy kitalálod a felhasználók érdeklődését három ikon közül. Ha jól tippeltél, hozzáférést nyersz a profiljukhoz, ha tetszik, amit látsz, akkor elkezdhetsz csevegni, vagy folytathatod tovább a játékot, rajtad múlik.
A lényeg a közös érdeklődés és szimpátia, valamint a tartózkodási hely, ilyen egyszerű. Játssz, csevegj, ismerkedj … és ha van kedved, ismételd meg újra.
A regisztráció történhet Facebook, Google+ vagy email használatával, az ezalatt elészült profil személyes bemutatkozásként szolgál a többi felhasználónak. A fényképeken és érdeklődési ikonokon kívül csatolhatod legfrissebb tweetjeid és fotóid az Instagramról, melyeket az app automatikusan frissít.
Az app radar funkciója segítségével kapcsolatba léphetsz a felhasználókat, akik megfordultak vagy jelenleg is a 150 méteres környezetedben tartózkodnak. Ez a funkció rendkívül hasznos lehet az egyetemen, különféle rendezvényeken, fesztiválokon.
Miért ismerkedj 10-20 kilométerre lévő emberekkel, ha mindezt meg tudod tenni a közvetlen környezetedben is a napod során? A Nearones a te appod ha szeretnél új barátokra találni, ha keresel valakit, vagy csak szeretnéd jól érezni magad.
A novemberi béta verzió óta rengeteget fejlődött az alkalmazás, az éles verzió áprilistól elérhető magyar, portugál (brazil) és angol nyelven az App Store-ban, próbáljátok ki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése