2016. május 11., szerda

Mától mindenki számára elérhető lett az Instagram új designja

Pár hete néhány felhasználó már tapasztalhatta, hogy a legnépszerűbb közösségi fotómegosztó alkalmazás, az Instagram új designt kapott. A tesztidőszak lejárt, mától mindenki már az új változatot használhatja.

A Szifon csapatból csak Daninál volt elérhető az új felület, így most számomra is új az élmény, hogy végre az én profilomon is látható a változás. Elsőre fura, meg kell, hogy mondjam, de számomra nem rossz értelemben, bár tény, hogy egy kicsit túl világos lett. Az ikonok viszont eléggé jók, hogy nem a régi vastag, bumfordiak maradtak, hanem sokkal könnyedebbek és vékonyabbak lettek. A kamera ikon már nincs kiemelve kékkel, és nekem kifejezetten tetszik a profil ikonja, hogy mikor nincs kiválasztva, a test része nyitott, kiválasztva meg zárt, bár ezt a több profil miatt nem fogom sűrűn látni.



A fotó mód és a képszerkesztő is átesett egy komolyabb arculatváltáson, itt is minden fehér lett, és a szerkesztő funkciók ikonjai is nagyobbak és szebbek lettek. Az eddigi narancssárga értesítési színt is egy újabb váltotta fel. Ha már ikonokról van szó, akkor nem mehetünk el az alkalmazás és az egész szolgáltatás ikonja mellett, mert sajnos ott vannak már fenntartásaim.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése