2016. május 14., szombat

Dupla kamerával és 3GB memóriával érkezhet az iPhone 7 Plus

Az elmúlt hetekben már írtunk nektek arról, hogy az iPhone 7 két kamerával felszerelve érkezhet, ami nagyban javítaná a képek minőségét, valamint további képességekkel ruházná fel a mobilfotósok legnépszerűbb okostelefonját.

Ming Ching Kuo, “az Apple termékeinek Nostradamusa” most egy újabb jóslattal állt elő: véleménye szerint a korábban felmerült egy-, illetve duplakamerás verziókkal nem kísérletezik tovább az Apple, helyette csak két kamerával szerelt változatok várhatók.
Kuo jóslata szerint tehát az iPhone 7 illetve 7 Plus is dupla kamerával érkezik, a 3GB memóriára bővítést pedig a képfeldolgozás megnövekedett erőforrásigénye indukálta.
A korábbi jövendölés végül azért került cáfolásra, mert Kuo belátta, hogy az Apple szempontjából nem volna kifizetődő az egy kamerával szerelt Plus változatot gyártani egy olyan modell mellett, ami két kamerával rendelkezik, és nem mellesleg még hardverben is erősebb.
Ami a gyártást illetve a technológiát illeti, vélhetően nem kell tartani az előállítási nehézségektől, azonban számolni kell azzal, hogy a korábban megszellőztetett optikai zoom beépítésre kerül, képességei azonban a lehetőségekhez képest korlátozottak lesznek.
Kuo mostani jóslatát egy kiszivárgott tervrajzra alapozza, amely a hardverbővítésen túl az iPad Pro-ban debütált Smart Connector jelenlétét is sejteti.
Ahogy azt már többször is kihangsúlyoztuk, érdemes az ilyen jellegű pletykákat a helyükön, tehát fenntartásokkal kezelni, azonban Ming Ching Kuo vízióinak az elmúlt évek tapasztalatai alapján jócskán lehet valószínűsége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése